Έναρξη εκστρατείας για Προώθηση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Post date: Apr 28, 2011 11:41:52 AM

15/9/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η Επιτροπή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) υπό την Προεδρία του κου Ανδρέα Μολέσκη, Γενικού Διευθυντή του Γραφείου Προγραμματισμού, εγκαινιάζουν εκστρατεία για την προώθηση του διαγωνισμού για το Βραβείο Καινοτομίας μέσω σειράς συναντήσεων με ανώτατους αξιωματούχους οργανώσεων του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Κατά τις συναντήσεις αυτές θα γίνεται ανασκόπηση των στόχων που θα καλύψει ο διαγωνισμός για το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας και θα ζητείται συνεργασία και στήριξη του θεσμού αυτού υπό το γενικό πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της Κυπριακής οικονομίας και της δημιουργίας «κουλτούρας καινοτομίας».

Στη πρώτη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ κον Γλαύκο Χατζηπέτρου παρέστησαν ο κος Μολέσκης Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Προγραμματισμού και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κος Μιχάλης Πήλικος. Σ΄ αυτή έγινε ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει ενθάρρυνση της χρήσης της καινοτομίας ως το πλέον χρήσιμο εργαλείο για την εξασφάλιση οικονομικού και κοινωνικού οφέλους.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν.

--------------------------

AF061292ANA